Helgerna går alldeles för fort

Varför kan det inte vara en Annandag efter varje helg så man får tre dagars ledigt (med betalning)? Jag hinner inte med! Igår var vi på födelsedagskalas och blev bjudna på en massa godsaker. Tårta, hembakade kakor och sedan pastasallad med grillad kyckling. Dubbelkalas för barnens kusiner som nyligen har fyllt 13 och 10 år. Ja sedan hade barnen sina vanliga aktiviteter, två i stallet, en arbetade vid sin båt och en spelade fotboll men jag var faktiskt inte med på något förutom kalaset igår. Kände att jag behövde tvätta och sådant roligt…

Idag har det varit vårkonsert med skolorkestern och drillflickorna för tre av barnen (J som spelar tvärflöjt/piccolaflöjt och L o A som drillar). Det var mycket bra musik. Ikväll blev det faktiskt köpepizza, inte så nyttigt men klockan var mycket när vi kom hem och vi skulle även bogsera bilen till dess andra hem. Bilverkstan. Den eländesbilen har ju varit där mycket. Nu är den i alla fall tio år så nu börjar det väl mer bli med ålderns rätt än de första gångerna när den fick bogseras dit och t.o.m. hämtas av bärgningsbil. Då hade precis nybilsgarantin gått ut. Vi håller tummarna för att det är något enkelt fel. Vi köpte nytt batteri till den förra året. Är det något dyrt fel så är frågan om det är värt att laga den. Det är knappt något andrahandsvärde på den.

Nej, dags att sova. Imorgon väntar en ny arbetsvecka och jag var uppe tidigt både i morse och igår. Ha en bra vecka alla! God natt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s