Första maj välkommen!

Jag är säkerligen inte ensam om att längta efter att vårvärmen ska komma tillbaka igen. Vi hade ju fint väder för ett par veckor sedan men sedan dess har april bjudit på snö i flera omgångar och bortfusna blommor. Inte hos oss, här sköter rådjuren om blommorna… Det finns dock en sort som de inte beger sig på, jag kanske ska satsa på den i år?
30

Första maj har bjudit på klarblå himmel och sol, dock kallt i skuggan. Våra tokiga barn badade igår, de har som tradition att bada på valborg och de fick även med sig kompisar. Tjejerna badade här hemma i sjön men J badade i havet med sina kompisar. Det var 2 grader i vattnet och 6 grader i luften!!

Helgen har till stor del bjudit på musik. Barnen har spelat och marscherat mest hela dagen idag och i förrgår var det också en omgång.
01

Av de sammanlagt ca 60 ungdomarna som är med lyckades våra tre hamna på rad under konserten på torget ( de har gjort en kvarts vändning och står inte på sina vanliga platser) drillflickan längst fram i mitten är L, därefter A (den lilla drillflickan) därefter J som spelar piccolaflöjt.

En tanke på “Första maj välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s