Sommaren är kort

Nu börjar det kännas att semestern snart är slut, fast jag har ju två veckor kvar och dem ska jag njuta av så mycket jag bara kan men det känns inte så länge sedan hela semestern låg orörd framför mig. Det känns heller inte så länge sedan fruktträden blommade och lövträden slog ut. Nu märks det i luften att sensommaren och rötmånaden är här men ännu så länge har vi förhoppningsvis många sköna dagar innan sommaren slår om till höst. Åtminstone här i söder. Lite vemodigt bara hur fort tiden springer när man har det som bäst, njuter av semestern och gör sådant man gillar. Idag är faktiskt första dagen som jag känt mig helt utvilad när jag vaknar. I början av semestern när jag var i Ullared och England var jag förstås pigg för att det var så mycket roligt som hände men sedan har behovet av vila efter läsårets slit slagit till. Men som sagt två veckor återstår och jag ska verkligen försöka att inte städa bort tiden utan även göra roliga saker!

Jag har fått rapporter om att make och son nu har lagt till i hamnen i Åhus på deras långa seglats med att ta hem sonens nya segelbåt från Limhamn.

Annonser

2 tankar om “Sommaren är kort

  1. Jag håller med om att sommaren har gått väldigt fort; alldeles för fort! Men vädret har väl dessutom gjort att man känner att man inte riktigt har fått en sommar…
    Jag är inte riktigt redo för hösten än så jag hoppas på många fina dagar i augusti….

    Gilla

  2. Visst har sommaren gått fort, samtidigt känns det som om jag fortfarande väntar på att den ska börja. Vädermässigt har det inte varit nån toppensommar. Vila lite skulle jag nog också behöva för att orka veva igång sen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s