Skogsfoton

Igår kväll gick jag en runda i skogen, det hade regnat hela dagen så luftfuktigheten var hög och det var nästan knäpptyst i skogen. Konstig känsla för man brukar alltid höra fåglarna prassla i löven och kvittra bland träden men nu var det bara tyst.
05a
Denna delen av skogen har jag nog inte visat så mycket foton från, jag gillar ju att fotografera vårt närområde här hemma med sjön och bokskogen. Detta är längre in i skogen, för er som känner till den så är det längs skogsvägen där det växer granskog på ena sidan.

05b
Igår kväll pratade jag med min vän som bor i Kiruna, de hade fortfarande inte fått någon nattfrost inne i staden och hon blev förvånad då jag skickade över detta fotot på att björkarna faktiskt börjat bli gula även här.

Meterologiskt sett så har vi fortfarande sommar men även om temperaturen är ganska hög på dagarna och man får skala av sig lite kläder när man är ute så känns det som höst. Jag har köpt cyklamen till köket, det är min höstblomma nr 1 inomhus. Gardinerna har jag inte bytt ännu men det börjar också bli dags. Jag gillar att låta hemmet följa årstiderna men jag gör det med enkla billiga saker.

Jag skulle vilja planera in lite roligheter att hitta på i höst, får se vad jag kan komma på. Helst ska det ju vara billigt också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s