Ny bil

Nu har vi äntligen bestämt oss för att köpa ny bil, när vår bil återigen kom hem efter en månad på bilverkstan och det blir ny bil med betoning på ny. Vi hade inte planerat att köpa en helt ny bil men p.g.a. husvagnen är det svårt att hitta någon bil som passar så nu blir det så. Det är en VW Golf som fanns hembeställd i några exemplar så vi kunde bara välja mellan de båda färgerna som fanns hemma så det blir en mörkgrå metallic fastän vi annars båda helst velat ha en vit. Vi vet inte vilken dag vi gör bytet ännu men det känns både skönt och vemodigt. Vi har ju haft så mycket problem med den här bilen men när den fungerar så är den bra att köra. Det blir en vanlig bil så nu måste vi köra med båda bilarna om vi ska åka någonstans hela familjen vilket vi ju väldigt sällan gör. Det är typ bara när vi ska på släktkalas. Jag får återkomma med foton på nya bilen när den har kommit hem.

Hela veckan har det varit kaos på vägarna i vårt område och igår var det värre än någonsin då de stängt av den enda utfarten tidigt på morgonen utan att informera om detta samtidigt som det stod grävskopor och lastbilar lite varstans och hindrade framkomligheten medan folk försökte ta sig ut för att ta sig till jobbet. Ingen information om att de stängt av enda utfarten och öppnat upp spärrarna till cykelvägen så man skulle köra där utan man fick själv lista ut det i detta kaos med alla grannar som försökte komma fram. Irriterade på själva grävningen är vi också. Det är bredbandsbolaget som gräver, det är bara det att alla i vårt område har redan fiber framdraget. Det var ett krav när området byggdes att alla skulle betala då för att få det framdraget till tomtgränserna. Som sagt irriterande och jag hoppas att vår marksten inte börjar röra på sig nu när asfalten utanför uppfarten är borta.

Mitten av september är det nu och ändå bara en månad sedan jobbstarten den 15/8, det känns som om jag jobbat i två månader. För att ha något roligt att hitta på körde jag idag till scrapbutiken i Bräkne Hoby, jag var inte med på scrapträffen eftersom min vän som jag brukar åka på träffar med inte kunde följa med idag men jag handlade lite nytt som behövdes, och drack lite glögg och åt en pepparkaka. Det var nämligen julscrapträff idag ❤ Tyvärr hittade jag inte ett papper som jag var på jakt efter, kanske blir det en beställning på nätet eller så får jag klara mig utan det. Det var ett favoritjulpapper som har tagit slut och jag skulle vilja använda det till ytterligare några julkort i år. Men jag hittade en die som jag vela ha länge samt lite annat.
16a

16b
Dien längst till vänster som jag velat ha länge, det är som små korsstygn längs kanten. Jag har runda och kvadrater sedan förut men har saknat rektanglar.

Om en stund ska vi iväg på föräldramöte i kyrkan, L och J är där nu. L ska påbörja sin konfirmationsläsning och J är ungdomsledare bl.a. i hennes grupp. Dagen i övrigt består av en massa tvättande som vanligt. Ösregn har vi också haft idag.

En tanke på “Ny bil

  1. Du verkade hitta mycket trevligt ändå:) Jag har fått mina Maja-papper nu…sen får vi se när jag sätter mig ner och gör kort. Har inte haft det minsta sug efter att julpyssla än….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s