Utflykt till Ullared

Utflykten vi gjorde i söndags var till Ullared! En av funderingarna på en mindre bil var just bagageutrymmet, vi har alltid haft kombi och det är inte den nya bilen så premiärturen blev också ett eldprov skulle vi klara en tur till Ullared och det gjorde vi 🙂

Dagen startade med att vi körde hemifrån vid 6, vi hann inte köra mer än knappt två mil innan vägen var avstängd p.g.a. att en lastbil kört i diket. Hemskt. Man känner sig så liten och ytlig när man ser en olycksplats och själv är iväg på en nöjesresa… Vi fick ta en liten skogsväg eller nästan stig för att komma vidare men vidare kom vi faktiskt ganska snabbt. De som höll där när vi kom fram hade redan väntat i 50 minuter.

Det var inte så fruktansvärt mycket folk på Gekås som det brukar vara. Kanske för att vi valde att köra innan lönen kommer och kanske för att vi var där på en söndag. Annars brukar vi välja lördagen, det hade vi egentligen gjort nu också men vi fick lägga om planerna. Shoppingen gick smidigt, vi åt lunch ganska tidigt ca 12 och behövde inte köa speciellt länge där heller. Annars brukar vi äta vid 13-13.30 tiden och då brukar det vara långa köer i restaurangen. Efter 6 timmar på Gekås kände vi oss nöjda med dagen. Vi köpte inte något direkt onödigt. Vi behövde inte några kläder direkt eftersom vi fixat de höstinköpen på annat håll men tjejerna behövde nya ridsaker (alltid något i hästväg som behövs). På hemresan stannade vi vid Värnamo och åt på Max, tyvärr var haloumiburgarna slut så jag tog en fiskburgare istället. Inte alls lika god som haloumiburgaren men helt ok. Komiskt nog så var även en annan familj som vi är nära vänner med där och åt samtidigt. På resan genom Småland kunde vi konstatera att hösten har kommit lite längre där än här nere vid Blekingekusten. Vi var hemma vid 21-tiden och då stupade jag i säng. Igår hade jag långdag på jobbet med föräldramöte till 19.30 så även då var jag så trött så att jag mådde illa när jag kom hem. Min kropp fixar inte riktigt så långa dagar.

Här kommer bilder på de inköpen som var bara till mig, barnens och makens saker har jag inte fotograferat. Julinköpen kommer jag att visa i julbloggen imorgon.
DSC_0314
Powerbank och hörlurar till mobilen. Jag har värk i fingrarna som blir värre av att hålla i mobilen när jag pratar i telefon och jag gillar inte in-ears snäckor. Underlaget som jag lagt sakerna på är ett grått överkast som jag också köpte. Supernöjd med det!
DSC_0321
Läppstift, bambutights och ett dekorationsband.
DSC_0323
Ett litet betonghus, detta var väl mitt onödighetsinköp. Kostade nog en tjuga.
DSC_0325
Pumporna och svamparna. Pumporna är äkta och svamparna är keramik. Övrigt är gammalt. Sedan köpte jag även lite underkläder, det var det jag var på jakt efter i klädväg. Jag köpte en bh i somras som sitter bra så nu blev det två till likadana. Vi brukar inte åka till Ullared så här ofta men det var väldigt roligt att komma dit igen. Det var alla tjejerna, R och jag som åkte. Just det, när vi hade några mils resväg kvar på morgonen var det en poliskontroll på vägen. När det var avklarat sa polisen till maken som körde just då att lycka till med dagen för ni ska väl till Ullared? Jo, svarade R. Polisen skrattade och sa något i stil med hoppas att du klarar dagen, bara tjejer i bilen ser jag. 🙂 Kul med en polis med humor sådär en söndagsmorgon. Gissar att de flesta som passerar vid den tiden har samma resmål.

Bilen var skön att köra och vi är nöjda med den!!

God natt!

2 tankar om “Utflykt till Ullared

  1. Så kul o göra en utflykt så här på hösten. Kul att nya bilen fungerade bra. Olyckor är obehagligt att passera.
    Hoppas du haft lite lättare dagar på jobbet.
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s