Alla helgons dag

Igår hann jag med en väldig massa. Projekt sortera kläder pågick under hela dagen men med pauser för andra saker. Jag känner mig nöjd med min sortering, jag brukar ju sortera två gånger om året då jag skiftar plats på sommar och vinterkläder då jag inte har plats att ha allt i garderoben men nu sorterade jag även bland sådana kläder som fått hänga med länge. Gamla t-shirts, nattlinnen och joggingbyxor. Något jag ska unna mig framöver är finare myskläder, jag klär mig gärna i det här hemma men det måste ju inte vara gamla joggingbyxor utan kan vara något som jag faktiskt känner mig fin i. Jag tror att jag är inne i en period då jag behöver tänka på mig själv på flera olika plan, jag gör så mycket i mitt liv för andra men behöver bli bättre på att prioritera mig själv och ett steg blir att känna mig fin även hemma. På jobbet har jag fina blusar mm men som sagt lite fina myskläder för hemmabruk och kanske någon ny pyjamas. En sak som jag inte behöver köpa nytt är stickade tröjor. Eftersom jag sliter dem ganska hårt på jobbet då de behöver tvättas ibland efter bara en dag så brukar jag slita ut en eller ett par koftor i taget men istället för att lägga in dem i garderoben nu direkt har jag lagt dem i en stor korg. Jag ska använda en i taget och efter tvätt lägga in dem i garderoben så alla blir använda. Varför spara på dem liksom. Även bland jobbkläderna har jag skänkt iväg sådant som jag inte trivs i, ska försöka att bara ha kläder som jag använder i garderoben. På eftermiddagen körde E och jag till Skåne, först blev det lite julklappsshopping på Ekohallen, sedan besökte vi mammas grav och sist blev det ett besök hos min  mormor och morfar innan vi begav oss hemåt igen då E skulle träffa kompisar i K på kvällen.

DSC_0053omg

Det är så vackert och stämningsfullt på kyrkogården när alla tusentals ljuslyktor lyser i mörkret.

23032681_1826645944022504_7161713126145983469_n

I min barndomsby brukar villaföreningen tända upp marschaller på vägarna i byn, det är helt magiskt vackert! Dock blev inte mina egna foton så bra eftersom jag fotograferade från bilen så jag lånar detta fotot från en vän som bor på andra sidan byn mot vart jag kom ifrån.

Idag startade jag dagen med en runda i skogen, det märks att jag har en förkylning i kroppen då det kändes ganska tungt i uppförsbackarna men vädret var skönare än jag trott. Jag var helt själv i skogen.

DSC_0062omg

DSC_0067omg

Nu har jag en eftermiddag kvar på min ledighet, en ledighet som varit välbehövlig för lite återhämtning och hjärnvila. Jag kommer att ta lite paus från den här bloggen, kanske det blir något enstaka inlägg men annars är jag tillbaka igen efter jul. Fram tills dess hittar ni mig i min julblogg men jag kommer inte att dubbelposta. Jag kommer att lägga min ledighet på förberedelser inför julen. Inte för att jag måste utan för att jag älskar det. Julen är bland det bästa jag vet och nu vill jag njuta och frossa i juligheter så mycket jag orkar hela vägen fram till årets bästa dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s