Här sitter jag med en kopp te

Jag  njuter fortfarande av julledigheten och försöker att ladda batterierna så mycket jag bara kan. Barnen är som sagt iväg på sitt så jag rår själv över min tid. maken är också ledig men han pysslar med sitt framför datorn. Själv har jag pysslat en del vid mitt scrapbord, läst lite, pratat i telefon med goda vänner. Jag skulle fått besökt här en dag men den vännen blev sjuk och sitter nu på tåget hem till Kiruna efter sin julledighet. Vädret har väl inte varit det bästa men det kan man inte göra så mycket åt. Det har legat ganska konstant på 1-4 grader, regn och igår var det även blåst. Jag har varit ute varje dag men promenaderna blir inte så långa. Visserligen finns det inget dåligt väder bara dåliga kläder men jag känner faktiskt en tacksamhet att jag kan välja att pyssla inomhus. I 23 år har jag jobbat i barnomsorgen där vi är ute alla dagar i alla väder. Detta är min sista opanerade dag, imorgon ska jag på mammografi och troligen följer yngsta tjejerna med och går i affärer under tiden. Jag ångrar nästan att jag inte bokade om tiden till att gå efter jobbet någon dag istället för att bryta ledigheten men nu är det som det är.  Jag har inte alls varit i någon affär under ledigheten och skippat mellandagsrean helt.

På lördag ska mellanbarnen ha kompisgäng här hemma och jag tror att storasyster resp, lillasyster hänger med på varsitt hörn då en del vänner är gemensamma.

Nu är snart mitt te uppdrucket och jag ska fortsätta med tvätten. Katterna har lagt sig till ro här bredvid mig, får se ifall de ligger kvar eller hänger med till tvättstugan, beror på hur djupt de sover. De följer den som är hemma men när L är hemma bor Chanel hos henne och är L borta följer hon A. När både tjejerna är borta kommer hon till oss andra.

L har fullt schema i stallet idag, först ridläger 9-15, sedan ska hon rida båda sina medryttarhästar så hon somnar nog gott ikväll efter att ha tränat hela dagen.

En tanke på “Här sitter jag med en kopp te

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s