Slut på ledigheten

Två veckor sedan julafton och nu är det slut på ledigheten. Det har varit många dagar med välbehövlig vila men även lika välbehövliga samtal och möten med nära och kära. Igår var det nog någon vädergud som läste i min blogg för i natt fick vi minusgrader för första gången på hela jullovet, det höll i sig under dagen. Molnen hade skingrats så vi fick även se lite blå himmel och solen. Minsann solen fanns där bakom molnen 🙂

Jag ställde om alarmet i går kväll, istället för att ringa vid 7.30 ringde det lite tidigare, en halvtimme senare än det kommer att ringa imorgon. Men jag råkade visst snooza så inte klev jag upp tidigare. Det blir en tuff morgon imorgon. Jag får inte glömma att ledigheten är slut och jag får inte glömma att jag ska till tandläkaren efter jobbet.

Idag har jag förutom att tvätta och en skogsrunda pysslat lite samt plockat ner julpyntet. Adventspyntet är kvar, det tar jag antingen på onsdag eller nästa helg. Kanske lite vardera dagen. Min chokladkartong som jag fick i julklapp tog jag sista biten ur precis nu så jag ska packa ner mina julkort i lådan. Den behåller jag i mitt scraprum ett tag så jag kan fortsätta att titta på alla de fina julkorten.

0107
Ett tunt lager is för första gången i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s