Vab

Sjukt här hemma idag också, idag har L anslutit. Hon hade ont i huvudet på morgonen igår och kom hem från stallet med feber och halsont men hon säger att hon redan känner sig kryare. Kan bero på att hon inte vill missa stallet imorgon och heller inte vill skjuta på sitt födelsedagskalas. För att jobba ihop till ridläger får de bara missa två arbetsdagar  i stallet och hon missade den på jullovet för att hon var bortrest, sedan vill hon följa med till Liseberg med drillet vilket är på en lördag och då kan hon inte missa att jobba på fler lördagar om hon vill vara med på ridlägret men det är ju heller inte lämpligt att springa med hästarna om hon har feber så vi får se.

Vi har ju en student i år, jag har nog inte varit lika mycket på hugget som när E tog studenten. Då var det ju första gången och allt var nytt för oss och lite svårare att hitta kläder och allt till en tjej än kille. En ny kostym ska införskaffas, nya skjortor för manschettknappar har han fått. Men det är ju en massa annat som ska ordnas! Han frågade igår när vi ska skicka ut inbjudningar så jag lovade att vi ska sätta oss någon dag och räkna på vilka han vill bjuda och vilka av dem som ska få riktiga inbjudningskort. Kompisar meddelar han kanske på annat sätt. Det blir nog lite fler gäster än till E´s student. Dock verkar det inte som att han ska gå på balen för ingen annan i hans klass tänker gå vilket känns tråkigt. Om han studerat här i stan hade han anmält sig i alla fall, men eftersom han valt att plugga på annan ort känner han mest de i klassen. Där anmäler man sig inte själv utan i par och såväl känner han inte någon utanför klassen. i vår kommun anmäler man sig sedan lottas det vem man får gå med. Hans klass har heller inte tänkt att åka flak på studenten som det ser ut nu. De är bara 10 i klassen och hälften vill inte så det skulle bli orimligt dyrt för fem personer. Men studentfest här hemma blir det och sedan lär han ha fullt upp när kompisarna här i stan tar studenten för det är inte på samma dag så många kommer till honom och han ska åka runt till dem två dagar senare. Eftersom jag inte kan ta ledigt från jobbet dagarna innan så gör vi som på E´s student och beställer exotisk planka och kompletterar med lite hemmalagat och hembakat. Två eller om det var tre veckor efter studenten har vi konfirmation. Jag har börjat planera lite för den också men maten är inte bestämd ännu.

Ikväll ska R och jag ut och äta med ett gäng, jag känner mig väl inte helt taggad på det eftersom jag inte känner mig helt 100 själv ännu men det blir nog trevligt när jag väl är där. Får preparera mig med Alvedon innan.

En tanke på “Vab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s