Sportlov

14
Hjärtat som min yngsta gjorde till mig på alla  hjärtans dag.

Nu har vi sportlov här, skönt och välbehövligt. Jag har känt mig som ett vrak de senaste veckorna. Jag brukar aldrig sova mitt på dagen men det har hänt vid två tillfällen nu att jag somnat en timme på eftermiddagen. Jag har inte haft feber eller varit förkyld men ändå svårt att reglera kroppstemperaturen. Koftan åker av och på. Mitt mål denna veckan är att ladda batterierna, citrusfrukter, frisk luft, dagsljus, roliga upplevelser, trevliga samtal, god nattsömn. Sedan har jag ju vanligt tråkgöra också, tvätt och städ är ju ett evighetsprojekt. Jag skulle även behöva sortera i både kyl och frys. Har även lite pappersgöra och sortering att ta tag i här hemma. De äldre barnen har sina aktiviteter och kompisar men jag ska hitta på lite lovaktiviteter med yngsta dottern.

18
Blomman fick jag även den av yngsta dottern i onsdags, hon köpte den för sina egna pengar ❤ den passade bra att få nu för det var dags att slänga ut den sista hyacinten sedan julen. Jag hade hyacinter utomhus och har plockat in en i taget och därmed haft kvar dem länge på soffbordet i min lilla hörna. 

Igår hjälpte vi min bror med sambo att flytta till deras nyköpta hus, jag ska åka till dem ikväll igen för lite planering och imorgon ska vi köra och köpa lite ny inredning till dem. Spännande! De har köpt ett trevligt hus med väldigt stort uterum, mysigt! A är hos sina kusiner och leker i eftermiddag.

Oj, nu höll jag ju på att glömma skriva något om gårdagens mello. Kanske för att det var ganska slätstruket. De båda bästa sångrösterna gick vidare men vi tyckte inte att det var några låter som stack ut speciellt igår. I eurovision behövs något mer modernt än vad gårdagen bjöd på.

2 tankar om “Sportlov

  1. Fina gåvor du fick av dina barn!
    Härligt och se deras glädje över att få ordna och fixa med något till oss föräldrar.
    Hoppas du får en lugn o skön vecka!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s