Kallt, halt och mer snö

Vi har verkligen fått en riktig vinter i år och länge dröjer den kvar också, i morse var världen vit igen. Lite kontrast mot i onsdags då det satt 12 (!!) fiskmåsar på vår gräsmatta. Väglaget i stan där jag jobbar var fruktansvärt halt i morse men det känns skönt att se att de allra flesta kör väldigt försiktigt och förståndigt. Sedan kommer det ju nästan alltid någon med dåligt omdöme som sladdar i omkörningsfilen. I morse var det många bilar som spann loss på stället när de skulle starta i korsningar, rödljus mm. Men jag kom fram säkert till jobbet. Det blåser alltid i den staden, när jag skulle köra hem i eftermiddags visade termometern egentligen bara -2 grader medan appen berättade att det kändes som -12.  Jag passade på att göra lite ärenden efter jobbet, en del var visserligen till jobbet då jag håller på med lite nya sång- och sagopåsar inför påsken. Jag köpte även strumpor till familjen. Jag har även köpt tvättpåsar till alla att lägga sina strumpor i så framöver ska den svarta och vita tvätten gå lite fortare att sortera. när barnen var små hade de strumpor i alla möjliga färger och mönster men numera har hela familjen svarta och/eller vita enfärgade strumpor och det blir ju en hel del på en vecka så tanken är att alla ska lägga sina strumpor i varsin tvättpåse. Håll tummarna för att det fungerar 🙂

Nu ikväll gjorde jag en liten beställning på nätet till mig själv, två rosa koftor och en ny vårjacka. Sedan ska jag försöka att inte handla så mycket mer nytt till mig själv. Kanske något till student/konfirmation men annars har jag kläder så jag klarar mig och blir över. Barnen lär ju behöva en del nytt, de två yngsta, de båda äldsta fixar sina kläder själva (fast jag köpte strumpor till dem också, lite curlingmamma är jag nog).

Skönt med fredagskväll, jag är fortfarande så trött. Fast mer trött än sömning förutom när jag ska stiga upp på morgonen så det blir skönt med lite sovmorgon imorgon, jag hoppas i alla fall att jag kan sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s