Påsklov dag 2

Dag 2 med egentid, jag var ju ledig själva påskdagarna också. Ett lov då jag fokuserar på mig själv och laddar batterierna. Denna dagen bjöd på ett strålande väder eller vad sägs om detta foto som är från dagens promenad, knappt 15 minuter hemifrån i en glänta i skogen.
2018-04-04

Jag såg t.o.m. årets första fjäril, en citronfjäril som fladdrade runt så snabbt och inte alls ville landa eller fotograferas. Men den gav verkligen ett budskap om att våren kommer i år också. Min bror skickade foto på årets första nyckelpigor som han hittat i sin trädgård.

2018-04-0414.42.50_preview.jpeg

Snön smälter och det är blött och lerigt i skogen, för att undvika den mest leriga sträckan tog jag ett annat håll och då passerar man en djurkyrkogård. Jag tycker egentligen inte om att gå där. Mina egna djurs gravar tittar jag till varje vecka, på vanliga kyrkogårdar tycker jag att det finns ett lugn men jag bli alltid illa till mods vid den där djurkyrkogården. Jag tror att jag känner av energierna från alla ledsna människor som besöker sina djurs gravar. Men där är verkligen fint, gravplatsen ligger enskilt i skogen och många djur har gravstenar med inskriptioner. Speciellt fint var det runt en kattgrav från 2002, så välkrattat, en hjärtformad gravsten och blommor… ❤

2018-04-0414.42.58_preview.jpeg

Jag har inte scrappat något idag utan istället läst lite. Jag gjorde även lite grönsakssmoothie till mellanmål när barnen kom hem från skolan och nu har jag fröknäcke i ugnen.
2018-04-0416.00.46_preview.jpeg

Till smoothien mixade jag sådant vi hade hemma: bladspenat, citron, apelsin, broccoli, gurka, brysselkål + lite färska kryddor. Den kändes nyttig och fräsch.

2018-04-0415.10.01_preview.jpeg

Ytterligare en bild från min promenad, detta är på väg in i området från ett annat håll än jag brukar fotografera.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s