19 års jubileum

Idag är det 19 år sedan jag publicerade min första hemsida och anledningen är som ni kanske minns de här små ulltrollen som då var 2 veckor gamla:
kattungarsover
Vår allra första kattungekull, 4 små underbara Helig birma kattungar: Gizmo, Goliat, Geisha och Ginza. Vilken upplevelse det var att ha egna kattungar, den här första kullen köpte mina föräldrar en katt, min bror två katter och en kompis en katt. I vår andra kull fick vi tre kattungar och de såldes till okända och det var så hemskt. Det kändes som att sälja mina barn. Jag älskar kattungar och skulle så gärna vilja ha fler men jag är livrädd för att något ska hända honan under förlossningen och för att katterna inte ska hamna i hem där de har det bra.
Gizmo3

När jag la upp min hemsida i första versionen hade jag till stor del använt grafik från Graphic Garden, några månader senare började jag att rita min egen grafik.

ATT112-vi

Det enda som är kvar från den ursprungliga hemsidan är min julsida, tyvärr har jag inte program på denna datorn som jag kan uppdatera den med så den ligger bara kvar som ett minne, för tjugonde säsongen i år.
christmas-penguin-printable-christmas-cards-579bda9a3df78c32767dca2a

Grafik från Graphic Garden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s