Min klänning

Jag brukar ju inte visa upp mig i bloggen men här kommer ett foto på min klänning som jag till slut bestämde mig för, den kommer från Cubus så det var ett väldigt bra pris på den.
2018-05-1713.52.49_preview.jpeg
Eftersom jag inte vet om min kusin vill synas i bloggen så blurrade jag hennes ansikte.

Nu har vi alla smält både intryck och mat från 100-årskalaset. Medan det pågick var jag så upptagen av att ha koll så att allt flöt och nu efteråt tar man ännu mer till sig hur otroligt det är att ha fått uppleva ett hundrakalas av en så nära släkting. Igår var man lite ”bakis” av alla intryck så det var ganska skönt med lite sovmorgon då jag var ledig på morgonen för att jag skulle följa med mellandottern på läkarbesök. Jag har inte skrivit något om det i bloggen men alla mina tre döttrar har svimmat under våren. De är långa och smala precis som jag var i deras ålder så blodtrycksfall är kanske inte helt oväntat men de båda yngsta har även haft mycket huvudvärk så vi ville få det kollat. Troligen är det migrän som båda de yngsta fått (11 och 15 år) men blodprov är tagna för att utesluta annat.
33035990_2095380857416898_5515464643516039168_n

Idag är det en helt vanlig lördag, SM i drillning i Helsingborg men tjejerna är där bara som publik. De har aldrig tävlat men hela deras drillgrupp har åkt dit som en gemensam utflykt och inspiration då de aldrig sett några andra drillgrupper och de är utan tränare så de får göra sina program själva och hitta tekniker på nätet. Sonen jobbar vid båten och E har fotboll. Jag är ganska tacksam idag att L valde sommarkonfirmation, det hade varit intensivt med konfirmation imorgon direkt efter 100 årskalaset men hon ska gå på kompisars konfirmation. A ska sjunga i en konsert med George Riedel som jag ska gå på. Få är de svenska skolbarn som aldrig har sjungit Georg Riedels mest kända komposition, Idas sommarvisa. R är med tjejerna i Helsingborg och själv ska jag baka lite mer inför studenten. Jag gjorde tre tårtbottnar förra helgen men behöver tre till. Jag gör två tårtor i långpanneformat med 3 lager i vardera. En med chokladbottnar, nutellafyllning och jordgubbar som jag tror att ungdomarna gillar och en med ljusa bottnar och jordgubbsfyllning som jag tror går bättre hem hos en del av de vuxna och vill man kan man ta en liten bit av vardera 😉 Sedan ska jag även göra lite småkakor. Får se hur mycket jag gör denna helgen men jag ska inte baka lika mycket som till E´s student då hade jag ett dussin olika sorter.
DSC_0156omg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s