Försommartid

Vädret fortsätter att vara ljuvligt, vi har haft vackert väder hela helgen. Äppelträden har blommat över och det känns mer och mer som sommar istället för vår. Tittar man på den genomsnittliga dygnstemperaturen är det faktiskt sommar här nu. Jag har fått bakat klart alla tårtbottnarna inför studenten och de ligger nu i frysen. Jag har även bakat tre kladdkakor, så nu är det bara lite småkakor som ska till. Att det är studenten om några veckor känns märkligt! Åren springer så fort. Snart är det bara en månad till midsommar och semestern, när man sitter och njuter av vårens grönska skulle man vilja trycka på en pausknapp.

Ikväll har jag varit på en trevlig konsert med George Riedel, som jag skrev tidigare så finns det väl knappast något svensk skolbarn som inte har sjungit Idas sommarvisa och hans tonsättningar till Astrid Lindgrens texter för direkt tankarna till solig sommar och lycklig barndom.
Tyvärr blev lokalen väldigt varm och stackars A som sjöng i kören fick plockas åt sidan då hon säckade ihop på scenen. Vi är hemma nu och hon känner sig piggare igen. Hon har som sagt svimmat tidigare så hon kände igen symtomen. Det var på näst sista sången.
GR
Nu väntar en hel arbetsvecka, de senaste tre veckorna har det ju varit helgdagar, klämdagar och en 100-årsdag. Lite övertid i form av möten vet jag väntar nu i veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s