Semester på riktigt

Nu har jag semester på riktigt. Jag har jobbat på förmiddagen idag men nu har jag loggat ut allt och gått på ledighet.

2018-06-2821.41.35_preview.jpeg

Vad det är torrt, såhär ser flera träd ut i vårt område nu. Först var det bara småträd som blev bruna och tappade bladen men nu är det även större träd här och var som är helt uttorkade. Usch vilken brandrisk.
2018-06-2821.41.24_preview.jpeg
Att björkarna blir gula bruka ju vara första tecknet på torka men ni ser att även träden i bakgrunden är bruna och här hemma bredvid tomten har många träd t.o.m. tappat sina blad.

Jag har roat mig med lite av varje i vecka men inga större utsvävningar. Igår åt vi middag på restaurang i grannstaden och en dag i veckan gjorde jag lite ärenden nere i stan här hemma. Jag har köpt en ny blus, en kortärmad blus som jag tänker passar bra nu på sommaren när man vill vara lite halvfin. Jag känner mig ganska utpumpad efter dagens möte så nu ska jag bara koppla av. Jag har köpt jordgubbar och melon till ikväll men det visade sig att inga av barnen är hemma ikväll så R och jag får äta desto mer. Två på läger, en på filmkväll och en träffar kusinerna. Det är kanske till att vänja sig vid ensamma fredagskvällar, till hösten kanske två av barnen flyttar hemifrån samma vecka. Det blir omställning att gå från 6 till 4 personer här hemma. Umgänget med dem, tvätt, mat och disk men kanske mest logistiken att få ihop allt lär märkas när två av barnen flyttar hemifrån.

2018-06-2712.32.42_preview.jpeg
Man känner sig lite fånig att fotografera på hemmaplan men här är en bit av vår lilla stad.

Annonser

2 tankar om “Semester på riktigt

  1. Grattis till RIKTIG semester!!!

    Sv: Min lilla Solstråle vill bara gräva för grävandets skull, så när andan slår på försöker jag få honom att gräva på de rätta ställena. Numera har han nog fattat att hundkorgen är ett bättre ställe att gräva på än mattes säng…i alla fall enligt matte:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s