Ljuva sommarkvällar

I går kväll satt jag ute länge på altanen och njöt av den ljumma sommarkvällen, det går ju inte annat än erkänna att man njuter av dem. Men i övrigt så är ju den här värmen och torkan katastrofal. Förutom ett lätt sommarregn på studentdagen har vi inte fått något regn sedan mitten av mars och situationen är ju liknande i hela landet. Men som vanligt när det gäller vädret är det inget man kan påverka. Nu hotar får kommun med att stänga av vattnet för de som vattnar sina gräsmattor trots bevattningsförbudet vilket känns helt rätt. Dricksvatten ska användas till viktigare saker än en grön gräsmatta, speciellt när det råder vattenkris.

Idag fyller denna damen 7 år och hon ska få lite godsaker, just nu ligger hon och sover i soffan bredvid mig. L och A är iväg och rider, annars brukar hon vara där de är.
chan

Idag skickas beskeden från landets högskolor och universitet ut och J har kommit in där han ville på Lunds universitet så nu börjar den stora jakten på ett boende för honom. E kommer att bo på internat under hösten så när det bara löst sig med boende även för J så är det klart att båda våra äldsta barn kommer att flytta hemifrån till hösten. Det känns både konstigt och spännande.

Idag håller jag på att tvätta lite här hemma, jag funderar på om jag ska baka en paj. Annars har jag inte så stora planer för denna dagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s