Min miniatyrvärld

Jag har knappt börjat med mina miniatyrer ännu men har funderat på det där med var jag ska visa mina foton och jag har bestämt mig för att testa med en ny blogg till dem. Från början hade jag allt i samma blogg, sedan julen en egen blogg och därefter scrappingen så det kändes bäst just nu att göra en egen blogg till mina miniatyrer också. Lite kommer säkert att dyka upp här och lite i julbloggen men för de som vill följa mina intressen men inte mig som person blir det bra så här fast viktigast är ju förstås hur jag själv trivs, det är ju mina bloggar så jag ska känna efter nu till en början. Jag vet ju inte hur mycket tid jag kommer att ha till att pyssla när jobbet börjar igen. Jag brukar ju ha mycket mer ideér och inspiration när jag är ledig än när jag jobbar *haha*

Jag har beställt lite Fimolera, förr använde jag Cernitlera men Fimo verkar vara vanligare nu. Jag tror att det är ungefär samma sak.

2018-07-1913.31.05_preview.jpeg

För att ha något att testa med tog jag med mig lite rekvisita ut på tomten. Nu kanske ni förstår att det är inte till alla man kan berätta:

– vad gjorde du på semestern?
– jo jag har startat en ny blogg, jag kröp runt på alla fyra i trädgården och fotograferade lite leksaker

hrm, har människan fått solsting nu?

Så därför varnar jag er nu, gå inte in på min nya blogg ifall ni inte har barnasinnet kvar. De söta djuren har jag använt till ett projekt på jobbet och de får nog agera fotomodeller till mina miniatyrer.

Här hittar ni bloggen: Min miniatyrvärld i blåbärsskogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s