Mamma Mia

Semesterdagarna rullar på, dagarna blir till veckor och de tycks rulla på alldeles för snabbt. De flesta dagar har sett ganska lika ut, en morgonpromenad i skogen, trots att jag går relativt tidigt så är det varmt vid 8. Bad i sjön här hemma alternativt en snabb dusch innan dagens aktiviteter. Några utflykter men vi har varit hemma mycket, jag läser fortfarande en hel del i skuggan men håller även på att måla dockhuset. Det tar längre tid än man tror att måla alla sidor på det lilla huset. De vita partierna behöver nog en fjärde strykning idag. Men jag tror att det färdiga resultatet blir bra.

Igår kväll tittade vi på Mamma Mia, Here we go again. Den var jättebra men jag vill inte ge några spoilers för då blir det inte samma sak att se den.

Badtemperaturen är ju helt otrolig, igår var det 26 grader i sjön på morgonen och på kvällarna brukar det var ytterligare ett par grader och i havet var det 24 grader. T.o.m. en badkruka som jag tycker att det är badtemperatur nu så jag ska snart gå ner och simma lite. Det är inte bara semesterlyx utan vardagslyx att byta om hemma, gå ner och bada och sedan ta en glass på egna altanen.

DSC_0298
(Foto från juni, träden är torrare nu)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s