Paviljongen

Då har R börjat jobba igen, även E och J jobbar. L hänger med kompisar mest hela tiden och A ibland så jag har ganska mycket egentid de här dagarna, varvat med huset fullt då det kommer ett gäng ungdomar/barn som hänger här och L har ofta övernattande kompisar. Precis som det ska vara i deras åldrar.

Idag håller jag på att tvätta för fullt, det blir inte fler  turer med husvagnen i sommar så alla täcken, kuddar och lakan ska tvättas upp så det är rent och fräscht till nästa år. Badlakan och handdukar tvättade jag samma dag som vi kom hem. I övrigt så har jag verkligen kopplat av de här dagarna. Jag brukar fara och flänga men igår gjorde jag inte många knop här hemma. Konstig känsla men det är väl det som är semester. Jag slog in födelsedagspresenterna till tjejerna men jag har inte scrappat några kort till dem ännu så det måste jag sätta fart med i eftermiddag, jag har även beställningar på två kort. Dock har jag inte känt för att scrappa något i denna värmen. När temperaturen är en bra bit över 20 grader även på natten är det svårt att få svalt inomhus. När vi kom hem mätte vi temperaturen i sjön igen, 29,5 grader på djupt vatten (ca 4 m) och på grunt vatten var det 31 grader. Inte ens jag som är en badkruka tyckte det var kallt att doppa mig och jag simmade länge.  L och A har möblerat om på altanen, de har lyft ut bordet till den fria ytan och blåst upp en luftmadrass under paviljongen och har sovit där sedan vi kom hem från Öland. De har alltid älskat att sova ute på sommaren och sedan vi tog ner partytältet efter konfirmationen försvann den sovplatsen. En som inte gillar det är Chanel, hon brukar alltid sova hos någon av tjejerna så nu sitter hon och tittar på dem genom fönstret och tycker väldigt synd om sig själv. Om det inte varit för att katterna använder kattgården även som kattlåda hade tjejerna bäddat åt sig där istället men ingen vill ju råka lägga bäddmadrassen i kattbajs. Vi måste göra något åt underlagt i kattgården. Jag ställde ut kattlådor till dem där men de går hellre i det fria och gräver ner i singeln och där finns ju inga maskar som tar hand om det.
31
Så här har tjejerna fixat.

Jag har målat klart dockhuset nu och ska snart skriva ett inlägg i nya bloggen så kika gärna in där om du är nyfiken.
i

j

Visst blev det skillnad, ser mer ut som någon prydnad än leksak nu tycker jag så det får stå i vardagsrummet tills vidare tills barnen flyttar hemifrån. E flyttar förstås om några veckor men hon ska bo på internat så hon behåller sitt rum. J har inte fått tag på lägenhet ännu, svårt i Lund. Han står i kö till både korridorsrum, ettor och treor tillsammans med en kompis. Men när hans rum blir ledigt blir det R som tar det till arbetsrum kombinerat med gästrum. Vi håller tummarna för att han hittar något så fort som möjligt, inte för att vi vill bli av med honom utanför att det blir väldigt långt att pendla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s