Flyttkaos

Flyttkaos har vi här med två ungdomar som ska flytta imorgon. Största dilemmat just nu är att vi inte kan montera ner J´s säng. Det måste gå, annars får vi inte ner den för trappan men den sitter ihop som berget.

Idag har tre i familjen även varit på Barnens Gård med R´s jobb. Det var bara A av barnen som kunde följa med denna gången. En trevlig dag med lagom mycket folk, inte så långa köer med andra ord. Det var 18 grader, soligt men lite blåsigt men alla tyckte att det var kallt. Det måste vara den varma sommaren som skämt bort alla haha.

26av

Vi gick runt bland de olika aktiviteterna och hälsade på alla de söta djuren: getter, hästar, minigrisar, höns och kaniner. Sedan åt vi lunch, jag valde spätta med potatismos. Därefter gick vi till badet, R och A badade men själv läste jag en stund. De badade inte så länge för A frös ganska snabbt och nu ikväll har hon blivit förkyld (inte p.g.a. badet, man smittas inte av att frysa utan av virus så det hade hon nog fått i skolan för någon dag sedan).

26avv

Vi avslutade med en glass innan vi åkte hem. Vi blev bjudna på hela dagen och all mat av R´s jobb. Trevligt med familjedagar 🙂

Kommer ni ihåg de där korten som jag hade tänkt att göra klart på semestern, jag fick aldrig tummarna loss i värmen men nu i helgen har jag gjort dem och nu är de klara. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med dem. De finns i min scrapblogg. Ett annat pyssel som jag håller på med är ju mina miniatyrer, jag beställde lite möbler mm att tillverka själv. Ojojoj säger jag bara. Får se ifall jag reder ut det med min dåliga syn, eller vad sägs om detta:

26a

En tanke på “Flyttkaos

  1. Ska bli intressant att höra hur det kommer att vara hemma nu när ni ‘halverar’ barnaskaran:)
    Jag måste verkligen kika in på din scrab-blogg; behöver lite inspiration och idéer till julkort. Jag brukar ´grunda mina julkort med en julkortssats från Panduro, men i år har jag inte haft råd att köpa någon sats så jag måste freestyla själv med det jag har hemma redan…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s