En ovanlig vecka

Detta har som sagt varit en ovanlig vecka för i måndags flyttade två av barnen hemifrån. De har inte bott där så länge men trivs i sina nya studentboenden. J har jobbat här i länet i veckan så han har varit här en hel del och nästa helg när det är valhelg kommer han hem igen men dottern är osäkert om hon kommer hem något innan jul. Möjligen om de har höstlov. Idag har jag varit och köpt en omgång gästlakan och badlakan han kan ha när han kommer hit. Jag köpte allt i en avvikande färg mot övrigt vi har, men i en färgskala så jag kan tvätta allt tillsammans. Vad jag skriver om tvättning, ni måste tro att det är mitt stora intresse men nej, verkligen inte. Men det blir en hel del tvätt i en stor familj med barn som har aktiviteter och själv behöver jag byta på jobbet varje dag. Varför vi inte får arbetskläder kan man ju förstås undra.

02

Kanske lite trist med beige men allt går att tvätta tillsammans 🙂

I helgen har vi städat ur sonens rum så R kan flytta in där med sitt arbetsrum. Dock har J lämnat kvar en hel del saker och kläder som han får ta hand om när han kommer hem nästa helg. Skräpkassarna körde vi till tippen med. Två garderober fulla med kläder har han att ta hand om så vi undrar vad han har på sig denna veckan, men han har nog plockat med sig godbitarna.

Idag har vi även plockat ner myggnät och tak på vår paviljong och även detta håller jag på att tvätta upp. Däckstolarna ska in i förrådet. I förrgår och igår var det verkligen riktigt höstruskväder men idag lyser solen emellanåt.

Jag har scrappat ett kort i helgen och har några påbörjade ATC som jag ska göra klart. Jag har även tänkt försöka hinna måla lite saker till mitt miniatyrbygge. Just nu grillar de grillspett och vitlök där.
02c

Scrapbloggen hittar du här
Miniatyrbloggen här
och julbloggen här

Någon tvättblogg har jag inte haha!

Jobbmässigt har det varit en intensiv vecka och jag har jobbat men än jag hade önskat, 9 timmars dagar… Veckan som kommer ska jag på föräldramöte imorgon kväll i A´s klass och på tisdag jobbar jag kl 7.30-19.30. Restid 40 minuter enkel väg.

Vi ska laga dubbelt med mat idag så det räcker till imorgon också, bönpasta med svampsås. Det blir veganskt så kan båda tjejerna äta det och alla kan äta samma. Igår gjorde barnen varma mackor och R o jag åt räkmackor och tog varsitt glas vitt vin. Vi är inga stordrickare i den här familjen så vi har fortfarande kvar av vinet som blev över på studenten i juni.

En tanke på “En ovanlig vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s