Renovering

Vi håller på med en liten minirenovering här hemma, vi har målat om i mellandotterns rum samt fondväggen i matrummet.
25d

Fotona blev ganska dåliga men dottern ville byta ut sin högblanka rosa fondvägg som hon fick när hon var 10 år till en lite modernare grå vägg som passar ett tonårsrum.

25b

Själv har jag velat måla om väggen i matrummet nästan sedan vi flyttade in, lattefärg var väldigt poppis när vi valde färger till huset men det hann ju gå ganska lång tid innan vi sedan flyttade in och jag hann ångra mig lite. Det är inte så lätt färg att inreda till men maken har gillat den men nu gick han med på att vi skulle måla om. Dottern och jag valde färg tillsammans så vi har samma färg i båda rummen fast bara fondväggar, resten är vitt. Jag gillar vitt som bas, det är en färg som ger mig ro.

25c

Dotterns rum är färdigmålat men det återstår en strykning i matrummet.

25a

Tjejerna är på kalas nu, jag glömde skriva det men förra helgen var minsann jag och maken på fest 🙂 Från de som inte träffar oss så ofta brukar jag få frågor när jag visar foto på tjejerna om det är L som är ovanligt lång eller A som är ovanligt kort. Svaret är ja på båda. L är en bit över 170 cm och A som är 12½ år är 140 cm. Längst och kortast i sina respektive klasser trots samma gener.

25e

Jag har fått tillåtelse att visa kortet som L gjorde innan de gick iväg på kalaset. Hon har tecknat kaninen själv på fri hand. Det är första gången som hon tecknar en kanin, annars brukar hon mest göra hästar men eftersom kompisen har en kanin ville hon försöka sig på det. Som jag skrivit innan så är hon duktig inom alla estetiska ämnen ❤

2 tankar om “Renovering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s