Lite foton från veckan

Även om det inte har varit en helt vanlig arbetsvecka så har den varit betydligt mer vanlig än förra veckan 🙂 Studiedagar med utelunch, vanliga arbetsdagar också kvällar här hemma. Att vi packat ner julen fick jag inte foto på trots att vi ägnat en stor del av helgen till det. Sorligt att julen är över och jobbigt att plocka undan allt men ändå skönt när det är klart. Kanske mest för att slippa kaoset när allt håller på att packas ner, vi har mycket julsaker…

02
Jag hittade helt lagom stora lådor att packa ner ett chiamellanmål i att ta med till jobbet, nöjd med det inköpet. Blir lite variation mot frukten som jag brukar ta med. i omgångar har jag gjort smoothie eller fröknäcke men chiapudding är enkelt och kan göras några portioner per gång. Som ni ser så balanserar jag det nyttiga med julens choklad 😉 skämt åsido men jag tror ändå på en balans. Om man äter nyttigt 80-90% av tiden kan man unna sig något onyttigt 10-20% av tiden. Ta den där kakan eller frallan man blir bjuden på eller en chokladbit men för den skulle inte sätta i sig en hel låda kakor. Dricka ett glas julmust om man gillar det men man behöver ju inte tömma hela flaskan själv. Den berömda guldkanten ni vet.

Nu laddar jag för ny arbetsvecka, jag ska nog läsa lite ikväll. Igår satt jag och njöt av sista kvällen framför julgranen för denna säsongen ❤ I kommande vecka så startar barnens aktiviteter igen och jag jobbar som vanligt så det blir nästan en vanlig vecka förutom att R ska till Stockholm och jobba så för honom blir det utemat och hotellfrukost. Ha en trevlig vecka alla bloggvänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s