Sportlov

Nu har jag sportlov, vi får väl se hur mycket sport det blir. Känner mig fortfarande lite mör efter febern och idag har L stackaren blivit sjuk. Så typiskt nu till lovet, stackaren. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, jag har varit iväg hela dagen. Mest hos min mormor, varit på minnesgudstjänst för morfar, pratat med prästen om begravningen…

Jag har veckan lite halvplanerad, skönt så. Lite ta dagen som den kommer och lite trevligheter inplanerade med vänner och barnen. Bland det bästa med att vara ledig är nästan kvällarna innan då man inte måste passa tiden till att sova utan kan vara uppe en timme längre och veta att man inte behöver stiga upp så tidigt på morgonen 🙂 Barnen är stora nu så att grilla korv i skogen med mig är inte längre något som lockar jättemycket men en liten shoppingrunda till vår närmaste större stad har jag lovat dem. Fast det blir inga stora inköp eftersom vi ska åka och hälsa på E i England senare i vår så vårkläderna ska de leta efter där. Vi kommer att bo i London och göra en dagsutflykt till Brighton och hoppas förstås på att E kommer och bor med oss på hotellet några nätter.

Veckan som gick:

07

Min värmefilt har varit min bästa vän medan jag hade feber och var frusen 🙂

I tisdags provade jag på att dreja för första gången, jag var helt slut och gick hem en kvart tidigare och kunde inte förstå varför jag var så trött i både kropp och huvud men det visade sig att jag hade 39,5 i feber när jag kom hem så det var inte så konstigt ändå.

Påsarna på köksbordet får symbolisera när jag kände mig lite piggare igår och begav mig på att städa i frysen och hittade fyra påsar fryst spenat. Annars var där bra ordning men nu får vi se till att äta spenatsoppa, gott med ägghalvor till 🙂 Spenat är även gott till rökt eller gravad lax och vi brukar göra en enkel pastasås.

 

 

En tanke på “Sportlov

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s