Kreativ lördag

Hej vänner, jag hoppas att ni har en fin lördag. Det har jag, den har helt ägnats åt kreativitet ❤ Jag har varit iväg på keramikdag mellan kl 10-16. Det var första gången med heldag för mig och så himla trevligt. Jag har bara glaserat sakerna som jag har gjort på tisdagskvällarna men ändå så trevligt att få skapa och träffa likasinnade människor. Jag blir fylld med glädje och energi ❤ Tyvärr glömde jag att fotografera men när de här sakerna är brända kan jag förhoppningsvis visa upp mina första klara keramiksaker 🙂 Precis som när jag åker på scrapträff så är det kul att se vad alla andra skapar, man har med sig egen mat som ska hinna ätas när magen börjar knorra och göra sig påmind om att man inte bara kan skapa och man får trevliga samtal med andra skapande människor.

53857835_1435304473276550_2442430232016191488_n

I går blev jag så sugen på att måla, vi hade estetisk verksamhet på jobbet och när eleverna målade blev jag så sugen på att själv måla så på hemvägen körde jag inom Clas Olsson och köpte två små canvas. Jag började igår kväll och i morse hade jag velat fortsätta men då skulle jag ju iväg på keramiken men nu ikväll har jag gjort lite till. Just nu ligger tavlan på tork. Jag ska måla ytterligare minst ett lager men visar när jag fått klart den. Det är första gången jag målar på canvas så vänta er inga underverk. Jag skapar för att det är kul och märker hur mycket jag har saknat det 🙂 Jag har ju en tendens att bli uttråkad om jag inte får nya utmaningar och kanske är det vad om hänt med scrappingen. Kul att gör lite annat men tro inte att jag har slutat med scrappingen. Jag behövde nog bara ägna mig lite åt annat skapande ett tag.

54521804_400385060520879_8788778345010561024_n

Jag har köpt en kjol i så härliga färger. Jag fastnade för den direkt när jag letade efter en lite längre sommarkjol. Man har alltid fått lära sig att rött och rosa skär sig och det kan man inte kombinera också hittar jag de färgerna tillsammans på ett vuxenplagg 🙂 jag hittade även en blus som jag gillade. Den var orange med rosa blommor men den beställde jag inte för jag blir så blek i orange. Jag tänkte att jag skulle fotografera kjolen utomhus för att ni skulle få se de fina färgerna i dagsljus, jag såg framför mig hur den hängde och fladdrade i vinden. Ja, ni ser ju själva. Kjolen tyngde ner grenarna så inget fladder där inte… syns inte ens att det är en kjol men färgerna ser ni åtminstone haha 🙂

b

Såhär ser blusen ut.

53869212_389970425067841_4018760247001743360_n

Dottern som är i England ville att jag skulle köpa en goretex jacka och ta med till henne när vi ska hälsa på. De hon hittade där var antingen väldigt dyra eller dålig kvalité. Vi har ungefär samma storlek så jag fick prova och skicka foton till henne. Jag blev nästan lite sugen på en egen goretexjacka också, det är ju praktiskt när man är ute mycket och vädret är osäkert eller för den delen regnigt. Visar nästan aldrig foton på mig själv i bloggen men ibland händer det…

Detta är inget reklaminlägg men om någon undrar vart jag hittat plaggen så kommer kjolen från Boozt, blusen från Ellos och jackan från Stadium outlet.

Nu ska jag kolla min tavla ifall den är tillräckligt torr för att måla vidare på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s