Mycket tårtor

Precis som vanligt vid denna årstiden har det varit en hektisk vecka men väldigt många roliga saker som händer. Skolavslutningar, studenter, bal, avslutningsmiddagar i en oändlig ström. Det blir många tårtbitar i magen… 🙂

Imorgon fyller sonen 20 år, hur gick det till!? Han började ju nyss högstadiet och inte var det längesedan han började förskoleklassen heller… Vår bröllopsdag är det också, 24 år har vi varit gifta och hur gick det till?! Jag är ju knappt mer än 25. Själv ”firar” jag med att jobba 11 timmarspass, årets sista kvällsmöte och avtackning av min chef som går i pension. Som sagt mycket tårta blir det.

Foto på mellandottern som slutade nian:
l

och ett på yngsta dottern som slutade sexan:
a

Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar och det är verkligen nedräkning till semestern. Årets allra bästa dagar för min del infaller ju top 3 runt julen, men på fjärde plats kommer nog första semesterdagen då man har hela långa härliga ledigheten framför sig. Dagar att ta vara på, bara ta dagen som den kommer, fylla dem med fina familjestunder, bra böcker, trevliga utflykter, jordgubbar, bad, sovmorgnar, ljusa sommarkvällar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s