Oväder

Oj, vilket regn och åskoväder som precis har dragit förbi här! Bra för det behövdes 🙂 Mysigt att kura ihop sig i soffan och jag tände t.o.m. en ljuslykta på bordet. Lite mental förberedelse på att semestern snart är slut, men än så länge förväntar jag mig fler sommardagar även om det känns i luften att högsommaren är förbi och sensommaren tar över och vissa dagar är det nästan så det känns att hösten vill göra sig lite påmind och det är mysigt på sitt sätt även om jag faktiskt gärna vill ha en lång sensommar. Butikerna börjar så smått ta in höstnyheter och skolstartssaker, vanligtvis brukar jag älska att kika på de sakerna men i år är jag inte riktigt redo ännu. Men innan jag vet ordet av längtar jag väl efter stickade tröjor, boots och halsdukar 😉

67467102_2315156105187342_4955172892598861824_n

Igår fyllde vår minsting 13 år, hur gick det till att hon blev tonåring!?  Släktkalasen hade vi för två veckor sedan så igår blev det bara firande med familjen. Hon fick sina presenter på morgonen, vi gick ut och åt på eftermiddagen (innan storasyskonen skulle dra vidare på egna upptåg) på kvällen åt vi glasstårta och tittade på Harry Potter, allt enligt dotterns önskemål. Så nu har vi återigen två tonåringar här hemma (sonen fyllde ju 20 i mitten av juni). Det känns konstigt att det är våra båda yngsta som är tonåringarna, i många år var det de båda äldsta men nu är de vuxna.

67633677_1402548193235873_3997082958648311808_n

Under flera dagar har vi röjt och städat i vårt förråd/garage och nu har det blivit riktigt bra där. Det har nog inte varit sådan ordning sedan vi flyttade hit och det ska nog gå att stuva in äldsta dotterns tillhörigheter nästa gång hon kommer hem. Hon tror att det blir till julen. Som jag skrivit tidigare står hennes rum kvar orört då hon hyr möblerat men hon har inga planer på att flytta hem igen och det känns väldigt onödigt att ha ett rum som inte används när vi behöver det till annat.

En tanke på “Oväder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s