En helt galen vecka

Jag brukar inte skriva om mitt jobb och ska naturligtvis inte gå in på några detaljer nu heller, bara att jag har gått på högvarv hela veckan, vaknat på nätterna och legat och planerat för jobbet och nu är det otroligt skönt att det är helg och jag försöker att inte tänka på nästa vecka. Vi har utökat vår verksamhet med ytterligare en klass men specialpedagogen som ska ansvara för den kommer inte förrän efter höstlovet så jag och min kollega skulle dela på ansvaret tills dess. Så dagen innan skolstart blev min kollega sjukskriven och jag stod som ensam pedagog för tre klasser. Jag har jättemycket stöd och hjälp av våra erfarna elevassistenter men mycket hänger ju på mig, jag har jobbat över både morgnar och kvällar men jag har rott det hela i land. Men hjärnan har som sagt gått på högvarv dygnet runt.

69264919_529712024439951_6760660170402955264_n

I onsdagskväll var vi på körkortshandledarutbildning med vår 16-åring så nu får hon börja övningsköra 🙂

Idag har det varit uppträde med både orkestern och L har sjungit med sin sånggrupp. Hon fick en allergisk reaktion i bilen på väg dit, så hon var inte riktigt kry. Första gången som hon reagerar på äpple.

Ikväll blir det grillning här hemma. Nu ska jag faktiskt surfa runt lite i era bloggar, jag har varit en lite dålig bloggvän på sistone och längtar efter att kika in till er och se hur ni har det. Även julbloggarna börjar ju att vakna till liv och det är jättemysigt även om jag själv inte är riktigt där ännu. Ha en fortsatt trevlig helg alla!

En tanke på “En helt galen vecka

  1. Vilken söt bild du skickade:) Jag har inga pengar på mobilen just nu så jag kunde inte svara…. Hoppas du får chans att återhämta dig så att det inte blir för mycket för dig på jobbet…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s