Datorstrul

Jo, jag vet att jag har skrivit förut att min dator krånglar och jag har fortfarande kvar min elva år gamla laptop och den har väl inte blivit bättre med åren direkt. Alla nya datorer jag letar upp hittar min man något som han tycker är fel på men jag har letat i ett par års tid och någon måste det ju finnas som kan fungera till mig. Ja, jag är ganska irriterad på detta letande. Själv är jag inte kräsen men min man hittar alltid något, skum processor, för liten hårddisk, för dyrt pris… Eftersom jag inte får igång varken dator eller padda blir det inte mycket bloggat, det är när jag lånar någon annans dator. Jag har mobilen men eftersom jag har dålig syn får jag huvudvärk av att blogga eller surfa på den så jag undviker helst det. Jag tror att jag ska göra upp ett schema för min mans dator så jag får ha den halva tiden så kanske han godkänner någon som jag vill köpa. I-landsproblem kan tyckas men det börjar som sagt bli frustrerande. Det är ju inte bara till nöje jag använder datorn utan till att betala räkningar, läsa uppdateringar från barnens skolor, kolla jobbmail mm. Större inköp brukar vi vara två om att bestämma.

71109672_403246913727478_7826494873711673344_n

Idag är jag ledig och A har studiedag, hon har fått baka bullar. Jag har varit i köket men hon har fixat det mesta själv 🙂 inte så dumt med nybakade bullar!

När semestern är slut brukar det kännas viktigt för mig att ha lite roligheter att se fram emot under hösten, sedan är det inte alltid det blir av men hoppas kan man ju. Inga märkvärdiga saker, men något besök i annan stad, träffa vänner och sådant trevligt. Vi hade planer på att åka till Stockholm men som det ser ut nu så blir inte det av och det är ju lite trist och helgen vi skulle åka till Ullared har också fått andra planer.

70796667_490198414902137_922690843561689088_n

Idag kom det en rejäl hagelskur, det märks att hösten är här på riktigt nu. Mysigt att vara inomhus med nybakta bullar och tända ljus och en bra bok. I höst har jag läst om flera gamla favoriter, jag är snart klar med Harry Potter böckerna. Kan man någonsin tröttna på dem? Det känns nästan lite sorgligt nu när jag snart läst ut allihop. Får se vad jag ska läsa sedan, förutom Harry Potter har jag plöjt igenom Twilight, Divergent och Hungerspelen. Jag har läst alla serierna förut men efter att i sommar ha läst en del böcker som var lite tröglästa kände jag för att läsa om lite gamla favoriter.

En tanke på “Datorstrul

  1. Usch vad jobbigt med datorproblem! Och nu är det julbloggssäsong också! Hoppas du/ni kan lösa det fort för så här kan det ju inte vara…! Bröden såg jättegoda ut; jag måste baka något bröd också; det är slut i frysen. Det blir nog morotsbröd eftersom jag har gott om morötter:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s