Ny dator beställd

Kanske det hjälpte att hota med att jag måste låna makens dator när jag inte har en egen som fungerar för nu äntligen har vi beställt en ny dator till mig 😉 så troligen kommer den i veckan. Sedan ska den väl installeras och sådant men jag hoppas kunna vara on-line på riktigt nästa helg. Precis som Annie skrev så börjar det ju bli dags att dra igång julbloggssäsongen och det vill jag inte missa.

Igår njöt jag av det fina vädret, jag petade ner ett antal vårlökar under ett träd och hoppas på att det blir krångligare för rådjuren att äta upp blommorna där. De brukar ju äta upp alla blommor. Dock äter de inte äpplen som ligger på marken utan äter dem direkt från träden så kanske de kan låta bli vårblommor som växer under grenarna för just de där första vårblommorna har jag saknat sedan vi flyttade hit där rådjuren käkar upp allt. Krokus, tulpaner och påskliljor planterade jag. På förmiddagen var jag även en runda ner till stan eftersom jag behövde nya byxor. Jag sorterade bland mina byxor på morgonen och fick ihop en hel kasse till insamling. Som jag berättat förut gick jag ju upp en del i vikt när jag inte kunde träna som vanligt p.g.a. skada och i samma veva pluggade och då åt onyttigare än jag brukar. Jag blev då tvungen att köpa lite större kläder men har sedan känt att det känts slösaktigt att inte behålla dem när jag fått tillbaka min vanliga vikt och storlek men de där byxorna har jag inte använt eftersom de sitter så illa så igår tog jag tag i det. Jag har inte sorterat bort alla eftersom en hel del går att använda men jag behövde ett par nya svarta byxor i lagom storlek.

Idag har jag bakat min nyttiga äppelpaj, tvättat en massa och på kvällen var jag på en storseans. Det var spännande och jag fick budskap till mig som jag verkligen kände att det stämde ❤ jag vet inte om jag vill skriva vad  här i bloggen men berättar gärna om någon vill veta. Så var det söndagskväll igen, en vecka går verkligen fort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s