Jag har köpt orange

Jag har alltså köpt en orange tröja och orange blomkrukor och jag är själv lite förvånad. Uppväxt på 70-talet så är jag som så många andra 70-talister lite ”skadad” av de murriga orange-brun-gröna färgerna som var populära då men faktiskt så gillar jag den mörka orange färgen som är vanlig i höst. Jag köpte två blomkrukor i veckan och i helgen var vi i Ullared. Jag köpte bare en tröja och ett par tights i klädväg till mig själv men det blev just en orange tröja som lyste så vackert från sin galge.

71798875_461212284486077_4647476315912404992_n

Vi åkte med husvagnen och kombinerade Ullared med besök hos vänner i Halmstad. Vi köpte en hel del julklappar och en hel del hästsaker till mellandottern och sedan lite annat. Jag kommer att lägga upp bilder i min julblogg. Jag är tacksam att vi kom iväg för jag var inte alls bra i min rygg förra veckan. Jag har fortfarande ont men är väldigt mycket bättre. Jag var hos en fysioterapeut i fredags och efter det kändes ryggen mycket bättre. Minns inte exakt vad han sa men typ en låsning i kotlederna som gjort att musklerna stelnat och trycker ihop nerverna. Berodde mer på stress än skada. Stressen hade byggt upp att ryggen skulle smälla. Sedan spelar min scolios också in att den i sig ger en sned belastning på ryggraden. Nervsmärtan gjorde att mitt ena ben liksom släpade efter i torsdags. Jag har aldrig vågat gå till någon kiropraktor förut efter alla historier man har hört men jag är närmast lyrisk över hur den värsta smärtan försvann. Jag hade även dragit på mig inflammation i musklerna med feber och det gick ju inte över på ett kick men låsningen i kotorna gjorde det. Besöket kostade ju en hel del men det var helt klart värt det.

Det var förstås även roligt att träffa våra vänner och snacka bort en kväll tillsammans. För en vecka sedan träffade jag även en kompis på fika på tisdagen.

72536357_967306693614547_6222565845558624256_n

Jag har bytt till höstfärger i kök och vardagsrum och lagt undan de skira sommargardinerna några månader. Jag tycker det är mysigt med lite ombonande textiler och belysning under hösten.

Jag är så trött, jag har fortfarande problem med sömnen, jag trodde att det mest berodde på hormoner men kiropraktorn kunde känna på min rygg att jag sov dåligt p.g.a. stress. Somnar utmattad vid 9, vaknar vid 00.30 och ligger och grubblar på jobbet fram tills småtimmarna. Sover någon timme och vaknar sedan med huvudvärk och spända käkleder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s