Hallå i stugorna

Oj, nu var det återigen längesedan jag skrev här, jag har lagt upp lite på min instagram så håll gärna lite utkik där. Om ni redan har gjort det så vet ni att vi åkte till Norrland på höstlovet. Jag var bara ledig 3 dagar så vi körde alla de 130 milen på en dag, både upp och ner. Det har vi aldrig gjort förut men det gick över förväntan och det kändes som enda alternativet om det skulle vara lönt att åka upp för så få dagar men jag ville verkligen få träffa äldsta dottern ❤ Det var så intensiva dagar att det kändes lite overkligt att vi verkligen varit där. Vi bodde i släkthuset men hämtade dottern i Dorotea. Det tog knappt två timmar att köra den sträckan, vinterväglag med renar och älgar på vägen. Hundratals renar såg vi och även om jag numera har sett renar många gånger så tycker jag fortfarande att det känns exotiskt. Foton finns på instagram lite olika på min vanliga och min julinsta. Länkar finns här http://www.gladers.net eller i menyn ovan där det står länkar här: https://mariesscrap.wordpress.com/lankar/ Jag har helt enkelt inte haft ork och inspiration till att blogga. I sådana perioder är det enklare att bara visa något foto, det blir ju lite omständigare i bloggen då jag först ska lägga över foton från mobilen till datorn, redigera mm. Gör jag det inte efterhand blir det lätt övermäktigt att blogga ikapp så därför gör jag inte det.

73030724_1025298817805392_2750613321123102720_n

Foto från idag, jag har äntligen planterar lite mer så alla krukor fått lite nya blommor. Bättre sent än aldrig så det blev en blandning av höst och vinterplanteringar. De hade halva priset på ljungen denna veckan.

I lördags sorterade vi i min mormor och morfars lägenhet. Jag tog inte med mig så mycket utan valde bara några få saker som betytt mycket för mig. Foto kommer i julbloggen 😉 ❤ Morfar avled tidigare i år och mormor har nyligen flyttat till äldreboende efter att hon haft två stroker i somras så lägenheten ska tömmas. Det är 74 års äktenskap som ska ”städas” ut… två liv på 100 år och 95 år.

En tanke på “Hallå i stugorna

  1. Det är så tragiskt och känslosamt när man måste tömma älskade människors hem <3. Det har ju skett nyligen här i familjen också efter min svågers föräldrar, och det gjorde ont i hjärtat att ´titta igenom´ deras saker; usch. Kan inte föreställa mig hur det kommer att kännas om/när det är någon riktigt närstående till mig…
    Det är inte utan att jag ibland undrar vad det är för mening med det här livet egentligen…Ibland känns det som om det bara tar och tar..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s