Slut på ledigheten

Trettondagen och sista kvällen på en lång julledighet. Det ska bli kul att träffa alla kollegor imorgon 🙂 men kanske lite tuffare att stiga upp på morgonen… 😉

Renoveringsrummet är nu färdigspacklat och färdigslipat och klart för målning så det går framåt, härligt! Igår och idag har jag även röjt och sorterat i vår tvättstuga, det hade samlats lite högar där som jag har gått igenom och jag har skänkt iväg en hel hög med skor som inte siter skönt. Även om det kändes lite hemskt eftersom  jag gillar dem till utseendet så känns det ändå skönt nu, jag använde ju inte dem så då behöver de inte ta plats här hemma. Som jag skrev tidigare så är det renoveringar och rumsändringar som står på årets agenda hemma hos oss, det ska även byggas på tomten bredvid vår tomt så det passar bra att vi i höstas beslutade att bygga en större uppfart. Som det är nu parkerar vi någon bil på vägen men vi vill inte stå i vägen för någon granne. I helgen rullade vi upp husvagnen på gräsmattan istället för  på uppfarten så vi kan parkera alla bilarna där. Låter som vi har hur många bilar som helst men vi har ”bara” två men har ju en 20-åring som bor hemma och har egen bil och en dotter med pojkvän som också parkerar här ofta. Vi har ju även en dotter med egen bil men den bilen befinner sig 130 mil härifrån och är inte hemma speciellt ofta.

Inga spännande uppdateringar härifrån men lite sådär alldagligt som händer i min vardag just nu. En liten bild ska ni också få och det blir på min amaryllis som jag fick av min svärmor. Den blommar fortfarande så fint.

06

2 tankar om “Slut på ledigheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s