Perioder

Jag gissar att jag inte är ensam om att inte hinna med alla intressen samtidigt. Istället blir det lite i perioder för min del. Ibland läser jag t.ex. mycket, ibland blir det mycket pyssel och ibland bakning eller något annat. Skogsrundor försöker jag att hinna med varje vecka men även annan motion. Visst skulle dygnen behöva mer än 24 timmar!! Bloggen har fått fortsätta vila ett tag, jag har inte känt att jag har haft tiden och helt enkelt inte tänkt så mycket på den. Nu kände jag för att skriva ett inlägg ikväll men jag har inte förberett något foto så det får bli utan. Förutom att jag har varit i skogen både igår och idag har jag även tränat på Friskis och Svettis. Tantgympa tycker en del men det är allsidig motion och det passar min plånbok 🙂 den bästa motionen är ju den som blir av 😉 Keramiken började i tisdags så jag har flera kvällar i veckan inbokade nu, får se hur länge jag orkar med det tempot. Så länge balansen är lagom så ger det ju energi att hitta på saker 🙂

Vi håller även på att flytta runt bland rummen här hemma, om några dagar blir det Ikea och köpa nya möbler till fyra olika rum. Jag längtar tills det blir klart, det känns så roligt att äntligen fixa till här hemma. Omändringar som jag har planerat för i flera år. E tömde ju sitt rum när hon var hemma  under julen, dock har hon lämnat kvar sitt bohag så det ska förvaras här tills hon har större lägenhet… Rummet är ommålat och A har flyttat in där, dock utan möbler än så länge och hon håller på att tömma sitt gamla rum. I hennes gamla rum ska det bli walk-in-closet-förvaring + förvaring av några av E´s möbler (säng, byrå mm). I veckan fick även sonen reda på att han har fått en lägenhet så den 1/3 flyttar han hemifrån igen. Det ska bli spännande, jag ser fram mot att bli ditbjuden ❤ igår följde jag med honom och tittade på inredning. Så roligt, minns när jag flyttade hemifrån. Första egna lägenheten är speciell. Nu är det i och för sig inte hans första lägenhet men han fick ju sälja av en del av sina möbler när han var tvungen att avbryta studierna för att rycka in lumpen eller GMU som det heter. I hans rum kommer maken att flytta in sitt kontor. Utöver dessa förändringar ska mellandottern få en ny säng i födelsedagspresent och lillasyster tar över hennes. Som sagt, det är mycket på gång här hemma och om två veckor ska det vara hyffsat klart för då ska vi ha födelsedagskalas. Åtminstone ska barnens rum vara klara, våra rum kommer i andra hand. Vi ska flytta garderober från vårt sovrum till walk-in-closeten så det blir en hel del jobb även där. Sedan ska kläder från sovrummet och hallen in i garderoberna.

Yngsta dottern har varit på grönt kort utbildning (ridning) och idag var det uppskrivning och hon klarade det vår duktiga tjej ❤

Mellandottern är så förkyld och hostig, hon har inte varit frisk sedan oktober. Vi var på vårdcentralen igen men det är virus och bara att avvakta. Hon började ju gymnasiet i höstas så det är jättetufft för henne att missa så mycket så flera gånger har hon gått till skolan trots feber för att inte missa för mycket och säkert spelar det in till att hon inte blir frisk.

Nu ska jag dricka upp mitt te innan det kallnar sedan tror jag att det är dags att sova. Ha en bra vecka alla fina 🙂

En tanke på “Perioder

  1. Wow, jag blir alldeles matt av att läsa alla förändringar ni håller på med hemma:) Förstår att det känns spännande och jag hoppas vi får se lite bilder:)
    Ha en fin vecka du också! Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s