En lugn påsk

Påsk blev det ju även om inget är sig likt någonstans i världen. Som så många andra har vi varit mycket utomhus i påsk i det fina vädret och igår hade vi påskmiddag bara familjen. Det gick bra det också. Vi färgade ägg med lökskal och andra växter, pickade ägg och hade trevligt. Jag har lagt upp lite foton på instagram som i hittar här, orkar inte riktigt dubbelpublicera foton just nu, lägger upp dem senare..

Jag har fått problem med en massa spam i mina bloggar, värst drabbat är julbloggen men även denna bloggen. Flera hundra kommentarer per dygn som jag måste radera. Jag är minst sagt less på det, om det inte slutar funderar jag på att avsluta bloggarna på den här plattformen och återgå till vår domän  även om jag inte är fullt nöjd med deras. Eller om jag övergår till enbart instagram, fast jag är nog inte mogen för det ändå även om jag varit urkass på att blogga det senaste året…

En fortsatt fin påsk önskar jag er alla ❤

93122696_2840434632689148_5720373594723188736_n

Några av äggen vi målade på påskafton, de blir som små konstverk.

En tanke på “En lugn påsk

  1. Usch vad jobbigt med spam!!! Jag har ibland råkat ut för några stycken men inte – tack och lov – så mycket som du har. Så jäkla trist! Hoppas att det går att lösa på något sätt utan att du behöver ge upp bloggandet helt…även om det har varit/är tuffa tider just nu <3. Kanske du kan ta bort kommentarsfälten ett tag för att se om de slutar då…? Kram och tänker på dig <3.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s