Hela sommaren framför sig

Jag har börjat landa lite i att jag har semester och att hela sommaren ligger framför mig. Det har ju varit händelserika dagar sedan jag gick på ledighet med både silverbröllop, födelsedag för sonen och midsommar 😊

Det blir en annorlunda sommar för många av oss. Vi brukar i och för sig mest göra utflykter i närområdet och vi hade planerat sedan innan att vi skulle lägga tid och pengar på tomten i år. Inte på jultomten utan platsen där huset står 😉

Förutom närområdet har det blivit tradition med en utflykt till Köpenhamn och en till Ullared + hälsa på vänner men de aktiviteterna hoppar vi över i år. Det känns inte ok för oss att åka på. Danmark öppnade visserligen upp för oss skåningar och blekningar i veckan men nej. Det kommer fler år.

Får se vad vi hittar på, jag vill ju hitta på lite mer än att bara läsa, fixa tomten och bada här hemma. Men vi bor ju vackert i Sverige så det går ingen nöd på oss, men lite sociala trevligheter för att fylla sig med energi, utan att utsätta sig själv eller andra för smitta.

Vilka sommarplaner har ni, har ni fått ändra mycket eller gör ni som vi och ligger lågt?

Det är nu tre och en halv månad sedan mormor dog. Tiden är märklig, det känns både som längesedan och som att det inte har hänt.

En tanke på “Hela sommaren framför sig

  1. Tack för hälsningen <3! Det blev en fin dag och jag ska precis skriva ett inlägg om den. Mina planer för sommaren är korsstygn, tv, isglass, hundsällskap. Vi ska vara med syrran i husvagnen några dar; det blir väl den enda utflykten.
    Vad kul att det kommer något i posten!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s