Pysslat lite

Som ni kanske har märkt så har jag scrappat extremt lite i år. Bara ett födelsedagskort till mellandottern i februari. Ändå har jag haft flera tillfällen jag velat göra kort till men jag har inte hittat inspiration och lust…

Igår tog jag i alla fall fram mina pysselsaker, det blev inget scrappat men jag skar till tapeter och golv till dockhuset av mina scrappapper och jag blev nöjd med resultatet och hade en kul stund utan några krav. Jag ska fixa tavlor också till de små mössen, det är lite tomt på väggarna. Fönsterna sitter på framsidan av rummen och fälls ut när man öppnar.

Jag har ju inte bara varit dålig på att scrappa i år utan även på att blogga så jag vill passa på att tacka er som fortfarande tittar in här. Det är ju lite sådär det är med intressen, jag har ju haft först hemsida sedan bloggar sedan april 1999 så det är kanske inte så konstigt att inspirationen ibland försvinner. Jag brukar alltid återvända till bloggandet, jag är ju en person som gillar att skriva även om jag emellanåt tycker att instagram är så mycket snabbare. Bloggvärlden har ju också ändrats mycket sedan den hade sin storhetstid för en tio år sedan så där och ännu mer sedan hemsidornas storhetstid för tjugo år sedan. Men det glädjer mig att ni fortfarande är några som kikar in här. Många väljer ju bort bloggarna för andra sociala medier. Lite samma fenomen som det blev med hemsidorna då för typ 15 år sedan. Det började med att vi hemsidesnickrare hade en sida med blogg på vår hemsida, sedan försvann hemsidorna helt. Jag gillar ju det där med att besöka varandras sidor och lämna kommentarer hos varandra. Jag vet att jag har skrivit om detta flera gånger förut både här och i julbloggen och det är just efter bloggsvackor som de där tankarna kommer. Och jag kommer alltid fram till samma sak att jag tycker det är roligt fastän alla mina ämnen och inspirationer känns lite uttjatade efter 21 år. Men det kommer ju nya läsare och gamla försvinner.

Idag jobbar maken sista dagen innan semestern, sedan är vi lediga båda två 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s