Ovälkommen besökare

Jag var själv hemma på förmiddagen och befann mig på toaletten då jag såg två svarta band sticka fram under dörren. Jag skulle böja mig ner och plocka upp det men öppnade som tur var dörren lite mer först. Då såg jag att det var en orm, först trodde jag att det var ett dåligt skämt med en gummiorm som någon hittat och lagt dit men då sträckte den ut tungan.

Jag hade hört katterna fräsa en stund tidigare och tyckte det var konstigt för det brukar de aldrig göra men jag kollade aldrig vad de fräste åt eftersom jag var upptagen med annat och ytterdörren var stängd men det måste ju varit ormen de fräste åt. Jag stängde in katterna i vardagsrummet.

Chanel sitter och tittar på ormen som syns i övre kanten, den var knappt en halv meter lång.

Ormen fick vi ut med hjälp av skyffel och sopborste och den kunde ringla tillbaka ut i skogen. Det var en snok så de är ju inte farliga men inget man vill ha ringlande varken i hallen eller i badrummet 😳 Den måste ha kommit in igår när jag skulle vädra ut värmen. A sa faktiskt att måste dörren vara öppen tänk om det kommer in en orm men jag sa att det kommer inte in någon orm i huset. Där fick jag 🙄

2 tankar om “Ovälkommen besökare

    • Ja, verkligen tur att det inte var en huggorm. Det var tillräckligt läskigt ändå. Jag har kommit på mig själv resten av dagen med att kolla så det inte ligger ormar när jag går in i ett rum. Jag kommer aldrig mer att våga öppna någon dörr för att vädra på sommaren! Det får bli fönster.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s