Problem att kommentera på blogspot

Ja, som rubriken säger så har jag inte kunnat kommentera i blogspot bloggar på ett tag. Är det fler än jag som har det problemet eller är det jag som behöver ändra någon inställning på min dator…?

5 tankar om “Problem att kommentera på blogspot

  • Jag undrar varför det inte fungerar för mig. Jag kan skriva men när jag trycker på publicera så försvinner allt, så trist. Bla. i din blogg.

   Gilla

  • Jag har försökte flertalet gånger på din blogg, ett gick igenom men då hade jag bara skrivit test eftersom jag tröttnat på att skriva längre kommentarer som bara försvann. Jag trodde att jag hittade problemet då jag upptäckte att min webläsare markerat alla blogspotsidor som ej säker. Jag avmarkerade detta men tydligen hjälpte det bara till en kommentar för sedan gick det inte. Jag hoppas att jag hittar en lösning jättetrist när man inte kan kommentera ju…

   Gilla

 1. Vad tråkigt att det strular. Jag vet att syrran har haft problem att kommentera från telefonen. Jag kollade på min blogg, men allt verkar se rätt ut på inställningar. Hoppas det bara är en tillfällig grej…. Kram och hoppas du njuter av din ledighet ❤

  Gilla

  • Jag hoppas också att det är tillfälligt. Jag ska testa från telefonen, det har jag inte tänkt på det är på datorn jag har problem. Men det är på alla blogspotbloggar så problemet är inte dina inställningar utan något för mig som strular.
   Jodå, jag njuter av ledigheten. Tar dagen lite som den kommer men mest fixar vi med tomten 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s