Aktiv vecka

Jag har ju som sagt mestadels hållit mig hemmavid på semestern, grejat och fixat här hemma men nu sista veckan har jag varit fullbokad alla dagar. Jag har träffat min pappa ute i naturen, likaså min bror, jag har träffat fd kollegor på lunch, promenad och brygghäng, jag har gjort lite utflykter med tjejerna, shoppingrundor, lunch mm. Det blev allt samma vecka!

Fotot är från Forsakar, Skånes högsta vattenfall fast just nu var det väldigt lite vatten.

Idag har jag bakat, fast vår ugn är trasig så ingenting blev bra och nu har vi beställt en ny ugn. Jag gjorde istället marknadsnougat på spisen. Kalas för dottern blir det ändå, utomhus förstås med corona-avstånd.

Jag har tagit väldigt mycket paus från bloggen, och även andra sociala medier. Känner mig som en usel bloggare men jag vill ju inte uppdatera bara för att fylla ut bloggen utan måste känna för att skriva för att det ska bli bra. Där jag hållit till mest är faktiskt mitt nyaste instagramkonto, det med mina miniatyrer. På bara drygt två månader har jag fått fler följare än jag har på mina andra konton vilket känns lite konstigt men förstås roligt. Men även om jag själv är dålig på att blogga så har jag varit flitig på att läsa, dock har jag problem med att kommentera i flera bloggar. Jag tycker fortfarande att bloggar är ett trevligt forum 🙂

Nu de två sista veckorna så har jag läst lite böcker, eller rättare sagt läst en bok och lyssnat på en och en halv. Serien om Den lilla ön i havet av Jenny Colgan. Lite lagom feelgood. Jag har inte haft tid att läsa i början på semstern men gillar att läsa så det är kul att jag hunnit det nu 🙂 Jag tycker att det är mysigt att läsa lite på morgonen innan jag stiger upp, verkligen känna att jag är ledig. Dock kan jag sedan tycka att ”halva dagen” har gått även om jag bara har läst en timme. Märkligt det där… idag har jag inte gått så mycket, bakade ju men i övrigt så har jag gått mina stegmål varje dag på semestern och likaså gått på gymmet så det har blivit en aktiv semester på hemmaplan kan man säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s