Lugn trettondag

Vi har bara varit hemma och tagit det lugnt idag på trettondagen, en liten promenad mellan regnskurarna blev det. Tusse har sovit nästan hela dagen, han var nog trött stackaren. Han haltar fortfarande men ingen sådan konstig vinkel på benet som sent igår kväll.

Stackars Tussen ❤

Ja hörrni, då är det 2021 nu, vad väntar detta året? Jag tror att hela världen hoppas på ett bättre är än 2020. Jag har egentligen inte så mycket att blogga om eftersom jag inte hittar på så mycket. Det blir mest lite pyssel och annat här hemma. Jag brukar ju göre en utflykt till C4 med mina döttrar och sedan brukar jag åka till Köpenhamn med R, min bror och hans fru men inget sådant i år.

Under 2020 fick min nära vän sitt första barn i januari, min mormor dog den 11:e mars samma dag som covid19 definierades som en pandemi, min bror gifte sig och blev pappa och R fyllde 50. Det var väl årets största händelser, två jämna födelsedagar var det ju också, dels min svägerska som fyllde 40 dels mellandottern pojkvän som fyllde 20. Vi har några sådana där stora dagar i familjen i år också, A konfirmeras, pappa fyller 80, min svärmor fyller 70 och själv fyller jag ju faktiskt 50 i år. Ett barndop ska det nog också bli beroende på pandemin. Hur och om vi firar födelsedagarna beror också på pandemin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s