Hej mitt vinterland <3

Tänk att vi har fått vinter och snö vi också nu ❤ snön har kommit idag, vi har bara haft regn och blåst tidigare i veckan men nu är naturen täckt av ett vackert vitt täcke även hos oss. Jag har dessutom varit ledig i dag så jag är så lyckligt över att det sammanfaller ❤ Jag har varit ute och promenerat fem gånger 🙂 att snön knarrar under skorna gör det hela ännu mer magiskt.

Det är inte varje år som vi får snö som stannar en hel dag. Jag vet att alla inte är lika entusiastiska som jag är men om jag säger som så att jag är fullkomligt nöjd med en sommar utan sol, nåväl det behöver ju inte regna hela sommaren men solen klarar jag mig utan. Jag gillar soliga dagar andra årstider men inte på sommaren eftersom jag inte tål solen (jag har dels haft hudcancer, dels får jag eksem av värmen). Men en vinter helt utan snö, det gör mig ledsen.

Utsikten genom köksfönstret
Utsikten genom sovrumsfönstret
Vår baksida, tomten flyter liksom ut i skogen, några meter skog runtom tomten är vår
En pytteliten snölykta

Det finns snögubbar på många tomter i kvarteret, barnen här vet att man måste passa på när snön kommer för brukar vanligtvis handlar om timmar innan den regnar bort igen. Klockan är nu snart 21.30 och min mellantjej är ute och åker skidor med sin pojkvän, jag vet inte om de har begett sig ut i skogen i mörkret eller om de kör genom bostadsområdena. Man måste som sagt passa på när det går. Jag minne inte ens när vi senast hade så mycket snö att de gick att åka skidor. Det var flera år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s