Alla hjärtans dag

Har ni kunnat fira Alla hjärtans dag idag?

A bakade chokolate chip cookies här hemma som vi fikade på men bara A, maken och jag. Vi har inte brukat fira denna dagen med släkten utan bara hemma med barnen med bakning och pyssel. Oftast infaller den ju på en vardag och vi har en bit till släkten och i år är ju inte året man väljer att riskera att smitta varandra men att fira vi tre med hembakat var inte så dumt det heller 😉

Vi åt även räkmackor i dag, jag älskar räkor som ni kanske vet 🙂

Precis som det brukar så har helgen gått i ett lugnt tempo, man har funnit sina rutiner i pandemin med promenader, pyssel och kontakt med nära och kära via telefon eller andra sociala medier. Jag tror att katterna gillar att här alltid är någon hemma som servar dem med gos och mat. Maken har ju jobbat hemma sedan november. A ska tillbaka till skolan imorgon efter att ha haft distansstudier sedan jullovet. Det känns inte så bra att hon ska utsättas för smittorisk men det är ju skolplikt så det är bara att göra som regeringen säger.

Om en vecka har vi sportlov här och det ska bli riktigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Jag hoppas på att snön ligger kvar, då blir det så mycket mysigare med utomhusaktiviteter 🙂 Ha en fin vecka och var rädda om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s