Sportlov!

Nu är jag ledig i en vecka, underbart med sportlov ❤

Någon resa till dottern i borr blir det förstås inte i år, även om vi hade kunnat isolera oss i stugan så känns det för oss oansvarigt att göra någon resa som smittläget i landet ser ut nu. Men oj så skönt att vara ledig ändå. Snön riskerar tyvärr att försvinna men oj vilken vinter vi har haft i några veckor. Jag håller tummarna för att den får stanna åtminstone några dagar till nu när det är sportlov. Uteaktiviteter blir ju så mycket mysigare i snön än i regn.

När jag traskade ut till bilen en morgon i nysnö. När det är kallt är nyfallen snö så luftig och mjuk, sällan vi upplever här. Nu har vi ett par plusgrader och snön har sjunkit ihop men så här vacker var kattgården häromdagen:

Men den här herren vill inte går ut när det är snö 😉

Det har varit en händelserik vecka, mycket på jobbet och dålig sömn pga klimakteriebesvär så det ska bli skönt att vara ledig. Jag har bara planerat roliga och mysiga saker under lovet ❤ Men det har ju hänt roliga saker även i veckan. I tisdags var det fettisdagen och våra barn med respektive kom hem på fika.

Mysigt. Förutom kollegorna på jobbet är det bara barnen jag träffar, maken jobbar hemma så han träffar inte på sina kollegor heller. Sonen hade med sig sitt nya monopol (var något tema på det som jag inte minns) så efter fikat blev det monopolspel i ett par timmar.

Dotterns pojkväns hund börjar känna sig hemma hos oss. Tusse har blivit vän med henne men Chanel brukar sitta i trappan och titta misstänksamt på henne och blänga på oss. Typ hur kan ni släppa in det där djuret i mitt revir?

Jag gillar vårrullar 🙂

I onsdags var jag ledig, det har blivit en liten tradition de senaste veckorna att vi köper hem en lunchlåda från Thai. Döttrarna som har distanstudier får hämta lunchlåda från valfri restaurang i vår kommun så vi brukar äta lunch tillsammans på onsdagarna. Mysigt och konstigt i dessa pandemitider att vara hemma tillsammans på jobb- och skoldagar.

Nu till veckans bästa 🙂 L som fyllde 18 år för två veckor sedan hade sin uppkörning igår och klarade sitt körkort!! Hon är så glad och vi också!! Vi firade med fika igen i går kväll, det blev köpefika eftersom jag var på jobbet tills klockan var över 18 och inte orkade att baka. Klockan var 19 innan jag var hemma.

Idag har jag haft studiedag och jobbat hemifrån, såhär ser min arbetsplats ut hemma. Katterna älskar att ligga på eller i min datorväska. Idag när jag satt i möte med högtalaren på så kräktes Chanel på mattan precis bakom mig… så jag fick förklara kräkljuden som hördes och tvätta mattan när vi hade fikapaus. Men Chanel är pigg igen. Som synes har mycket av snön försvunnit.

Trevlig helg alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s