Isbad och mello

Nej, alltså det är verkligen inte jag som har haft isbad utan yngsta dottern. Hon har pratat om detta länge nu men när isen låg tjock hade vi varken lust eller kunskap till att låta henne göra det men nu när isen släppt runt kanterna fick hon ”äntligen” testa.

Hon klev ner direkt, själv brukar jag tveka även på sommaren när det känns för kallt… Det värsta var väl dock att hon släppt ner termometern medan hon tog av sig och glömde att ta upp den, hon var ju så snabb med att klättra ner så termometern guppade in under bryggan. Hon klev därför i ytterligare en gång, simmade in under bryggan och hämtade termometern. Huvaligen!

Melodifestivalen igår, det har väl knappast undgått någon 😉 med tanke på att Tusse vann både tittarnas och jurygruppernas röster så måste man ju säga att det var rätt vinnare 🙂 Med tanke på hur det gått för Sveriges bidrag i Eurovision de senaste åren så hoppas jag att det inte blir samma sak för Tusse och att om det blir det att det inte knäcker honom. Just det där att ha vinstchans efter juryrösterna och sedan offentligt knappt få några tittarröster och sedan i kommentarer på nätet från Europeiska tittare att det bästa av allt var att få trycka ner den svenska artisten och få se deras chockade och besvikna ansikten. Inget man önskar någon och speciellt inte en 19-åring med hans bakgrund. (kommentarer på Eurovisonsajter och Youtube) Jag hoppas att det inte sker utan att det går bra för honom och att han fullt ut kan få njuta av att ha valts fram att representera Sverige ❤

Den låt jag lyssnar mest på är Clara Klingenström.

2 tankar om “Isbad och mello

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s