En ganska slapp helg

Denna helgen har vi inte gjort speciellt mycket egentligen. Men i fredags kväll hade vi bjudit hem våra barn med respektive på kvällsmat. Vi gjorde tre sorters pizzor och till efterrätt marängsviss med hallon.

Det blev en pizza med cremé fraiche istället för tomatsås där vi hade pumpa och grönkål på, en med parmaskinka, färska tomater, mozzarella och ruccola och en med salami, mozzarella och ananas. Vi var nog ganska trötta allesammans i fredags men ändå kul att träffa barnen. Om man ska se något positivt i eländet med coronan så har vi fått till en liten rutin att bjuda hem barnen emellanåt och eftersom de inte träffar så många under pandemin har de tid att komma och man kan ju hoppas att den rutinen håller i sig att de vill komma hem och umgås lite över en bit mat 🙂 Vår äldsta kan förstås inte komma nu, hon bor 14 timmars effektiv körtid härifrån… och vår yngsta bor förstås hemma hon är ju bara 14.

De senaste ljudböckerna jag har lyssnat på är av författaren Caroline Säfstrand, jag hade inte läst något av henne tidigare när de dök upp som lästips i appen. Eftersom jag har gillat dem så lämnar jag tipset vidare till er 😉 Böckerna är feelgoodböcker men de jag har lyssnat på hittills har haft tragiska händelser i det förflutna. Det ger dem ett lite större djup än där allt bara är sockersött men ändå så pass lättsamma att man kan lyssna på dem medan man kör bil eller viker tvätt.

Veckans viktigaste händelse är väl att min pappa vaccinerades i onsdags, han ska få andra sprutan om knappt en månad. I början av maj fyller han 80 år så förhoppningsvis kan vi träffa honom då utan att vara rädda för att smitta honom. Naturligtvis inget stort kalas i pandemin men att kunna ta en liten fika åtminstone. Nu höll jag ju nästan på att glömma berätta att pappa skickade foto på säsongens första blåsippor i veckan ❤

Önskar er alla en trevlig vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s