Som gubben i lådan ;)

Som gubben i lådan kikar jag in här idag. Jag har jättemycket problem med spamrobotar bland kommentarerna så tyvärr hag jag fått lägga mycket tid och energi på att rensa där så lusten har inte riktigt räckt till för att blogga. Jag har uppdaterat min instagram lite grand med får erkänna att där jag mest har hållit till är med mina miniatyrer. Den hobby som jag har ägnat mig mest åt under pandemin förutom böcker. Men plötsligt händer det och här kommer en liten uppdatering 🙂

Sedan två veckor tillbaka så har jag semester, vi har inte något planerar mer än att äldsta dottern kommer hem en vecka, äntligen ❤ ❤ hon har inte varit hemma på 1½ år.

Vi har det bra här hemma, vi har en underbar uteplats, gångavstånd till bad, husvagn och tillgång till båt. Dock hoppas jag att vi kan hitta på något, det är ju trots allt kul med lite miljöombyte. För 1½ vecka sedan fick vi våra andra vaccindoser så till veckan har det gått två veckor. Vi kommer att fortsätta vara försiktiga men man känner sig ju lite tryggare i alla fall. Det jag längtat mest efter är ju att träffa nära och kära igen och i veckan som gick hälsade jag på hos min bror och kunde för första gången hålla min lilla brorsdotter som hunnit bli 8½ månader. Ocn nu till veckan ska min yngsta dotter hälsa på hos och bo någon natt hos min pappa så då får jag träffa honom också lite. Han var med oss ut med båten på midsommarafton så vi har hunnit träffas lite i sommar.

Igår var sonen hemma och vi grillade, i morgon kommer mellandottern hem och då ska vi göra pissa på grillen. Maken köpte en pizzasten för ett tag sedan. Ikväll vill yngsta dottern fixa kvällsmaten och hon skulle göra sallad. Gott i sommarvärmen 🙂

Foto från är jag var med yngsta dottern i skogen med hästen.

Jag får väl kolla statistiken om någon dag ifall ni fortfarande är någon som kikar in här trots min bloggfrånvaro 😉

Ha en fortsatt skön sommar!

2 tankar om “Som gubben i lådan ;)

  1. Heja, heja, kul att du bloggar! Ska kika in på din julblogg och läsa det inlägget också:D Har varit lite sugen på att skriva ett julbloggsinlägg, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om och hur…så vi får se när det blir av… Ha en fin vecka och ‘tack för senast’ <3!!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s