Semester

Nu har jag haft semester i tre veckor och kommit in i den riktiga semesterkänslan där man inte riktigt har koll på vilken dag det är ❤ härligt!

I veckan som gått hälsade vi på hos min pappa och sov även över en natt. Fotot är från plasten i byn som kallas för badplatsen men det har inte gått att bada där sedan min pappa var barn. Men jag älskade att leka här som barn, speciellt på denna delen där man kunde hoppa mellan stenarna och små öar som bildads i åkanten och jag har alltid tyckt att denna delen av ån är så vacker.

Annars har jag bara varit hemma, vi håller oss isolerade för att kunna träffa våra familjer. Det är just samvaron som jag har saknat mest under det senaste året. Resor och shopping får vänta. Om en vecka kommer E hem från norrland en vecka, då ska vi även passa på att ha släktkalas i trädgården så hon får träffa alla och alla får träffa henne så tills dess håller vi oss isolerade. Vill inte riskera att behöva ställa in. Det har verkligen blivit en märklig vardag man lever i… Jag har bl.a. pysslat en hel del i veckan, jag håller på att bygga upp ett nytt miniatyrlandskap, denna gången en shoppinggata. Jag promenerar och jag sitter ute på tomten och njuter av semestern. Vi har även börjat att titta på serien A Discovery of Witches på kvällarna. En ganska slapp ledighet med andra ord. Det märks även stor skillnad på tiden jag behöver lägga på att tvätta nu när vi bara är tre personer här hemma, samt även förstås disk, städ, plock mm. Det känns ganska konstigt med så mycket fritid. A sköter sig ju själv förutom skjuts till och sällskap vid stallet. När jag startade min första hemsida 1999 var jag gravid med J och E var 1 år och nu har de hunnit flytta hemifrån och likaså L som är 18 år, dock har hon fortfarande kvar sitt rum här hemma. Jag har inte läst eller lyssnat på ljudböcker direkt under semestern. Jag älskar att läsa men glasögon hjälper inte tillräckligt så jag har fått gå över till ljudböcker och jag har inte riktigt haft ron till att göra det hemma. Lyssnar gärna i bilen.

Det var lite blandat om min vecka, har som sagt inte så mycket att berätta om 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s